Hallå hallå kära älskade familjer och vänner. Vi hoppas att ni inte är allt för deprimerade av vår frånvaro.

Nu kanske ni undrar: ”men vad har ni gjort idag? Det ska vi berätta för er. Vi steg upp 07:30 i Berlin, vädret var fantastiskt, solen sken och fåglarna kvittrade. Vi steg ned från hotellrummen och åt vår frukost.

StelenfeldNär alla hade fulla magar, packade väskor, och städade rum, så begav vi oss mot en ny destination, nämligen staden Berlin. Vi valde att besöka sevärdigheten Stelenfeldt. Det är ett minnesmonument till de judar som dog under förintelsen.

Brandeburger torEfter att vi hade beundrat denna skapelse, denna konstnärliga struktur, så tog vår resa tog en ny sväng, till ett nytt mål. Vi begav oss till Pariser Platz. Det är ett otroligt vackert torg, med extraornidära monument, b.la Brandenburger tor. Vi fick som uppgift att sätta detta otroliga monument i form av blyerts och papper.

Sedan vandrade vi vidare mot die Mauer, det är tyska för: muren. Vi begav oss sedan till Checkpoint Charlie. Vi fyllde sedan våra tomma magar med fantastiska mackor från, från denna extraodrinära resturang, som är utan dess like, nämligen, Subway.

BussNär magarna var fyllda, och humöret hade återuppsått, så begav vi oss återigen, in i vårt fort, bussen. Vi reste över hav och land, fastän inget hav fanns till synes. Efter flera timmars av bussåkande, och en film om Hitlers liv "The Rise of Evil", så kom vi slutligen fram till vår slutliga destination för dagen, staden Prag.

Dagen bloggare var: Johan, Gustaf och Elias