TrafickingOnsdagen den 28 maj höll Broskolans elever en musikal vid namn "I have a dream". Musikalen tog med besökaren på en resa i musikens historia från 1800-tal till aktuell tid. Musiken speglar ofta den tidsanda som råder och artister och musik som lyftes fram var bl.a. Elvis Presley, Michael Jackson, Monica Zetterlund och ABBA.
RosaParks

Parallellt med musiken presenterades också människor som gjort skillnad i kampen för mänskliga rättigheter och kampen mot orättvisor, rasism och främlingsfientlighet.
MonicaZUnder musikalen visades bildspel med berättarröst och eleverna uppträdde i olika scener för att beskriva personer som Nelson Mandela, Raoul Wallenberg, Rosa Parks, Martin Luther King och William Wilberforce.
ElvisBudskapet genom musikalen var att alla kan göra skillnad och vikten av att fortsätta kampen mot aktuella orättvisor som t.ex. rasism, nynazism, mobbning och trafficking.
ABBAElever och lärare gjorde en fantastisk insats och efter musikalen fanns möjlighet att se skolan, se utsällning av elevarbeten och fika i cafeterian. Den 3 juni  genomfördes musikalen en andra gång för inbjudna elever i närområdet.