lucia_sanmina.jpgOnsdag 13 december firade Broskolan Lucia på två platser. Åk 3-4 framförde Luciatåget först på Sanmina i Gålnäs och sedan på Broskolan.

Luciatåget lussade för Sanminas personal som denna dag också hade besökare från bl.a. Norge. Eleverna gjorde ett mycket bra framträdande med lucia_sanmina_2.jpgbåde traditionella julsånger, julsånger i modernare tappning och vers. Besöket var uppsakattat och därefter åkte eleverna tillbaka till Broskolan för nästa uppträdande. Där väntade släktingar och bekanta, samt inbjudna gäster från närstående företag. Broskolans matsal var välfylld när Luciatåget genomförde sitt program. Därefter kunde alla lucia_broskolan.jpgavnjuta kaffe/saft med Lussebulle, pepparkaka och skumtomte. Stämingen var god och känslan att julen närmar sig var påtaglig.
Ett stort tack till åk 3-4 och de vuxna som hjälpt till att genomföra Lucia detta år!

lucia_broskolan_2.jpg