Nyheter

Den senaste månaden har flera fall av mässling rapporterats i Västra Götaland. Mässling är en allvarlig sjukdom som smittar mycket lätt. Genomgången sjukdom eller två doser av mässlingsvaccinet ger ett effektivt skydd.

Läs mer på Folkhälsomyndigheten, där det finns mer information om mässling och vaccination

Ni som inte låtit vaccinera era barn för mässling/påssjuka och röda hund, hör av er om ni har några frågor och om ni önskar att ert barn vaccineras.

Brita Edberg
Skolsköterska
Tel. 0660-299834

Årets Nobelpris i Litteratur, NO och Kreativitet samt Fredspris delades ut under festliga förhållanden på Broskolan. Fredagen den 8:e december under Nobellunchen mottog sammanlagt åtta elever priser. Fyra priser för de yngre eleverna och fyra priser för högstadieeleverna delades ut. Många hade klätt upp sig extra inför denna uppskattade fest där eleverna blev serverade trerätters lunch av lärarna.

nobel2017